Saturday, 26 May 2012

celebrate bday !

Assalamualaikum

semalam sempat celebrate bday my fren. 
hepy besday my fren!!

ucapan kejap :

sblom 2 kami nak mintak maaf,,
sbb telah menyiksa batin hang dgn komplot kami.*hehe*
xdela kejam sgt kan? heee:) 
hang untong sbb utk bday kali ni xda maen tepung tau.*tension n jeles*
kitorg bagi special solution je kat hang. muahahaha*gelak jahat*
tp xpe sbb tangan hang je yg rasa benda 2.
yela,, nak hadiah kena la bekorban cket kan?

berbalik kpd citer aku, plan celebrate bday ni da beberapa hari dilancarkan.
kami ramai2 komplot xnak wish bday kat kwn aku 2.

simptom2 yg dialami bday girl apabila kwn2 rapat tak wish bday :

 nanges sorang2 atau hampir nak nanges*bagi yg kuat semangat*

tak bleh tido di malam bday
 status yg sedeh2  je kat fb*gelak guling2 bila baca*

 jumpa kat blok pun buat tataw* dahsyaaat woo*


then, kitorang wat tataw je dgn simpton2 yg dialami beliau. 
kitorg biar je dulu dia layan perasaan sampai sehari beberapa hari. *jaat betoi*
malam kejadian, tiga drpd kami (geng yg xwish) ready dengan makanan2 dan kek. 
sorang lagi jadik pelakon terbaik dgn berdrama bagai. 
yela, nak ajak turun malam2 buta bukan benda senang. 
nampaknya idea isi air kat water cooler membantu.*hehe*
bila dorang da otw balik, kitorg pun buat2 ajak makan same2 kat bangku depan blok.
bila bday girl dah mai,, kitorng pun ramai2 nyanyi...

hepy bday to you,,,
hepy bdayto you...

sampai habis.*malas plak aku nak tulis*
reaksi bday girl?
pelakon terbaik la org pertama yg kena baling dengan jajan.*haha*
kitorang bertiga selamat.*heeee*
pastu makan2 macam besa je. 
bday girl pun da hepy.
dan,,,,, sebelom tutup majlis, ada satu lagi komplot cabaran menunggu.
tapi dah kira nasib baik bday girl kali ni sbb xde adegan baling2 tepung.
kali ni kitorg bagi 'special solution'.
tapi bukan untuk mandikan bday girl pun.

kitorng wat cenggini,,
untuk dapatkan hadiah, 
bday girl kena berkorban dengan mencari barang 
kat dalam bekas yg mengandungi special solution 2..

antara ramuan special solution ialah:

serbuk kari
salad
milo yang da expired
tulang2 ayam
serunding
sagun

dan yang paling besttt,, BUDU sebanyak 3/4 botol.*kakhkahkah*
memang busuk gila ah solution 2.

setiap hadiah ada kod yg berlainan dan bday girl perlu carik.
macam hadiah aku, dia kena carik gelang getah. 
memang sampai bawah la bday girl kena masukkan tangan.*haha padan muka*

setelah bertungkus lumus,,*hampir nak termuntah*
berjaya jgk bday girl dapatkan barang2 kat dalam bekas special solution 2.
kesimpulannya, plan bday kali ni berjaya dengan jayanya.*heeeee*

p/s: sape2 yang xda idea nak celebrate bday bleh la try cara ni:)