Thursday, 4 October 2012

nizad ayub oooo nizad ayub !!


sape nizad ayub???
jum layan gambar2 nizad ayub dulu..
..............
..........
.....
...
..
















kalau nak tau nizad ayub ni salah sorang player footbal yang aku paling minat.
sebab??
mestila sebab dia ensem dan cumel. ^^
bila aku cakap macam ni mesti ada orang laki yang jawab,,
haa, ni la orang pompuan. 
tengok bola sebab ada player hensem je. 
minat dorang based on rupa je.
jap2, kalau ada yang cakap macam ni memang aku tak setuju sangat2.
mungkin ada yang macam tu tapi ada jugak orang pompuan yang betul2 minat bola.
apa salahnya kalau pompuan minat bola. 
bukan satu dosa atau kesalahan pun kan?
tapi kalau bab nizad ayub ni ,,
memang aku mengaku yang aku minat dia sebab dia ensem n cumel. 
tapi aku dengar2 dia da kawen.
*tapi minat sebab dia pemain bola tak salah kan*
nak kata dia maen bola bagus sangat tu takdela. 
tapi takdela teruk sangat dia maen bola.
kalau tak tak boleh jadi pemain bola kot.


musim lalu dia maen ngan team Kelantan.
sebab tu la aku boleh kenal dia.
biasanya dia jadi reserve je.
kadang2 dia masuk separuh masa kedua.
tapi musim ni aku dikejutkan yang nizad ayub akan tamatkan contract ngn kelantan.
Alahai, lepas ni dah tak boleh tengok nizad ayub.
sampai hati team kelantan buang dia.
kalau kata dia tak pandai maen bola memang tipu.
kalau bab skill kan boleh diasah lagi.
tak paham aku.


lepas nizad ayub keluar team kelantan,,
aku lost info pasal dia.
aku dah tak tau dia maen kat mana sekarang.
sampaila sabtu minggu lepas.
aku tengah syok tengok suku akhir antara felda vs kelantan.
dah nak abes match,,
tetiba pengulas cakap nizad ayub masuk.
omg ! nizad ayub maen ngn team felda la sekarang.
hehe. akhirnya pencarian aku berakhir.
malam semalam suku akhir kedua antara felda n kelantan.
nizad ayub antara kesebelasan utama felda united.
wahh, tetiba rasa bangga.
yela, masa ngn team kelantan nizad ayub jarang dapat peluaag macam ni.
aku tengok nizad ayub bukan maen semangat.
mungkin dia nak buktikan sesuatu dekat ex-team dia.
sampaikan tendang bola pun kena muka apex.haha.
*tapi kalau tak kena muka apex confirm gol*


ape pun, aku doakan nizad ayub terus success dalam kerjaya dia.
tak kesah la dia bermain untuk team mana sekalipun.
tapi aku teringin sangat tengok nizad ayub menyarung jersey the red warriors lagi!!


p/s : the red warriors tetap di hati :)