Monday, 2 April 2012

Kami Juara

Assalamualaikum

Pagi tadi ada sukan virus vs bacteria.hehe. Sukan students food biotech ngn isa, Saja kitorg buat sukan nak merapatkan lagi silaturrahim.best ke?? Bolehla. Seronok la jgk, dpt gelak2, penat 2 memang penat tapi bila sume hepy, kepenatan 2 rasa hilang kejap.cehhh. 


Me and kawan2 bsa3 masuk futsal.haha. xsangka kitorang boleh menang dgn bergaya, 2-0 kot. Hureey. lepas 2 kitorg jdik pasukan sorak plak. Sakit tekak jugakla. Masing2 jerit smpai nak keluar anak tekak.haha, Tapi puas hati sbb game bola tampar menang. Bola jaring ngn bola baling je dak isa menang. Kira seri la 2,masing2 mng dua game.


Muka pun dah belang2 sebab panas. kaki xyah citer r memang sakit. Apasal la sakit jgk kaki aku ni? padahal dah stretching bagai,, alih2 sakit jgk tapi kurang sikit kot kalau nk compare time family day fb mggu lpas. Pepon,, best sgt tadi sbb kami jadi juara FUTSAL !! 

hamper kemenangan~


p/s: maenlah futsal untuk lebih sihat.^^