Monday, 23 April 2012

saya mintak maaf DR!

hari ni aku tak tahu kenape dgn mata aku. asyik ngantuk memanjang. biasa pun ngantuk gak tapi hari ni double2 ngantuk especially time kelas analytical chem. awal2 2 okei lagi, da setengah jam belajar, kelopak mata aku rasa berat sgt2 mcm kena jahit tapi rasa sakit 2 tak la. aku pun dgn berat hati merelakan mataku tidur dgn nyenyaknya sampaila 10minit terakhir, mata aku dgn automatiknya tak rasa mengantuk langsung. memang cik tan (nama manja setan) tak suka tgk aku belajar la.


rasa bersalah plak dekat lecturer aku yg sungguh2 mengajar, aku sedap2 je tidur. hehe. saya mintak ampun Dr. insyaAllah len kali saya tak buat lagi.!

p/s: mungkin penat g kem kat hulu langat tak hilang lg kot..^^