Friday, 30 March 2012

weekend

Alhamdulillah,,,baru minggu ni dpt menikmati weekend dlm erti kata yg sebenar.. rasa cam nak tido je spnjang hari. nak qada' yg mna tido xckup 2.haha. sem ni penat sgt2. xdela sgt2 tapi rasa cam xterurus cket hdup ni,,makan pun xteratur,camana la nak mncapai target misi menanbah berat badan ni? da makin kurus ada la. bestnya kalau tiap kali weekend mcm ni..ni tak,,weekend je kena g program 2 la,, bengkel la, mcm2. sepatutnya ary ni ngn esok ada bengkel kat hulu langat tp tunda dulu,, nasib baik. keje byak lg yg blum ciap. report writing tak buat pape pun lg,, tetiba miss ckp antar next week. OMG! maksudnya kena ciapkan mggu ni la.tapi xkesah pun sbb next week dah stat cuti! xsaba nak balik umah.:)

p/s: home,,i'm coming ~