Friday, 6 April 2012

Balik Kampung ^_^

Sat ja lagi aku akan berangkat ke kg halamanku yg tercinta, tersayang dan segala jenis terr.. la. Xda la sat sgt. plg tepat,mlm ni naik bus pkul 9mlm. rencananya mcm gitu la tp biasa la bus catar kan, janji kul9,, kul 11 pun xnmpak tayar bus lagi. tapi disebabkan nak balik, terpaksalah tunggu dgn mulut yg tak henti2 mengutuk bus. xpasal2 dpt dosa kering kan?tapi kan, kita sbg mnusia biasa kdg2 kita xperasan benda yg kita buat 2 menambahkan dosa kita yg sedia ada. jadi ingat, mlm ni aku kena control mulut aku dari mengutuk bus yg dtg lambat. InsyaAllah~


barang2 pun belum packing lagi. tak tau sebenarnya nk wat blik ape. huhu. buku nak wat blik ke x? dilema ni selalu je terjadi bila time nk blik umah.tak bwk blik rasa cam nak baca buku kt umah tapi kalau aku bwk blik tak sempat pun nk baca. pejam celik dah seminggu kat umah. buku kemana, study kemana. langsung tak bukak. macam 2 la selalu. Sepatutnya kat umh pun kena study barula bleh jadi best student. patutla result pun biasa2 je sbb tak pernah nak usaha secara luar biasa. huhu. kali ni nak try study la kat umah.InsyaAllah~

okey. i'll be back a week after da mid semester break:)