Friday, 16 March 2012

john carter

kali ni cik senyum nak bagi cadangan kat sape2 yg merancang nak g tengok movie. xyah pening2 lagi nak pikir. nanti tgkla citer john carter ea. john carter? memang la cter ni cter aksi dan rmai kat luar sana yg xbrapa suka kan tgk cter ganas2 mcm neh tmbah2 lagi pompuan. jgn risau, cter ni memang best sebab ada juga unsur komedi dlm neh.


meh nak cter skit sinopsis dia. cter ni mengisahkan seorang lelaki iaitu john carter la. dia sebenarnya tgh cari sebuah gua yg d precayai dlm 2 ada emas tp secara tak sengaja, tup2 dia tlh berada d planet marikh. kat sini la bermula pengembaraan john carter yg sgt menarik. dia jumpa makhluk asing dan mcm2 lagi la scene yg best. kat sana jugaak dia bertemu dgn seorang puteri marikh yg menjadia tahanan.


bagaimanakah kesudahan cter ni? dapatkah john carter balik semula ke bumi? atau dia tinggal terus je kat sana? puteri 2 plak macamana?
haa,, yg 2 kena tgk la sendiri kalau nak tahu.


p/s : john carter sangat hensem. huhu
jemputla beramai2 tgk cter ni. sume pasti akan tersenyum.
i give 4 star out of 5 star.hehe

last skali, senyum2 la selalu kerana senyum itu sedekah:)